CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Ordinul ANRSC nr. 233/2004
ART. 12
(1) Repartizarea cantităţilor individuale pentru încălzire,aferente consumurilor de energie termica ale instalaţiilor de
încălzire aflate în proprietate comuna, se aplica tuturor proprietarilor de apartamente sau de spaţii cu alta destinaţie decât cea de locuinta, indiferent dacă sunt sau nu sunt racordati la sistemul de alimentare centralizata cu energie termica.
(2) Proprietarii de apartamente sau de spaţii cu alta destinaţie decât cea de locuinta, desprinse de la sistemul de alimentare centralizata cu energie termica ori care au alte surse individuale de caldura montate cu respectarea prevederilor legale, sunt scutiţi de achitarea contravalorii consumului de energie termica aferent instalaţiilor de încălzire aflate în proprietatea comuna din interiorul spaţiilor respective - coloane de încălzire -, dacă asigura pe cheltuiala lor izolarea termica a acestora, în baza procesului-verbal de constatare întocmit de comitetul executiv al
asociaţiei de proprietari/locatari. Reprezentantul legal al asociaţiei de proprietari/locatari va preda furnizorului de energie termica tabelul centralizator cu procesele-verbale de constatare a izolarii termice a coloanelor de încălzire aferente apartamentelor sau spaţiilor cu alta destinaţie decât cea de locuinta din imobilul respectiv. Se considera o izolatie termica de buna calitate dacă între temperatura de la suprafata izolatiei şi temperatura interioară a spaţiului respectiv nu exista o diferenţa de temperatura mai mare de 0,5°C.
(3) Proprietarii de apartamente sau de spaţii cu alta destinaţie decât cea de locuinta, aflaţi în situaţia menţionată la alin. (2), nu sunt scutiţi de achitarea contravalorii consumului de energie termica pentru încălzirea spaţiilor comune - casa scării, culoare, spălătorii, uscătorii, holuri şi altele asemenea.
 latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

latka, utilizator
 latka, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Nanton1958	                   

Va rog sa-mi transmiteti daca este un cadru legal prin care se stabileste o cota de plata pentru cei care au centrale proprii de apartament, intr-un bloc unde ... (vezi toată discuția)
	                    Nanton1958	                   

Va rog sa-mi transmiteti daca este un cadru legal prin care se stabileste o cota de plata pentru cei care au centrale proprii de apartament, intr-un bloc unde ... (vezi toată discuția)

maruis	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista vreo reglementare (lege) legata de calculul (distribuirea) pierderilor de caldura pentru o scara de bloc. 
Mai exact ... (vezi toată discuția)
	                    maruis	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista vreo reglementare (lege) legata de calculul (distribuirea) pierderilor de caldura pentru o scara de bloc. 
Mai exact ... (vezi toată discuția)

ellena	                   

Daca am centrala termica de apartament, locuiesc la ultimul etaj si tevile prin care se racordau caloriferele la incalzirea centrala au fost taiate de la ... (vezi toată discuția)
	                    ellena	                   

Daca am centrala termica de apartament, locuiesc la ultimul etaj si tevile prin care se racordau caloriferele la incalzirea centrala au fost taiate de la ... (vezi toată discuția)