Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Buna seara,
ce venituri neimpozabile se pot acorda unui salariat care este si administrator, incepand din februarie 2023 care sa fie cheltuieli deductibile sa se poata scadea din profit?
- hrana ? ce documente trebuie sa intocmesc, cheltuieli neimpozitate?
- bonusuri, salariatul are un copil
- servicii turistice
- pesie facultativa
- nu doreste abonament la fitness
salariul brut este de 3500 lei.
multumesc
multumesc mult
am cititit dar mai am in continuare nelamuriri.
cum pot sa-i asigur hrana daca domiciliul il are in Bucuresti,
unde lucreaza pentru terti, iar la puntul de lucru din
timisoara lucreaza pentru firma.
unde ii fac delegatie cand vine la p de lucru
sau la terti?
si cu delegatia nu mi-e clar cat este diurna pe zi,
daca ii dau cash din casa pe delegatie sau trebuie sa justifice cu
bonuri?
"Plafonul aferent valorii a 3 remuneraţii prevăzute în raportul juridic se calculează prin raportarea celor 3 remuneraţii la numărul de zile lucrătoare din luna respectivă, iar rezultatul se multiplică cu numărul de zile din perioada deplasării;"
multumesc mult,
Acordare diurna
adriana
In cazul in care angajatilor li se deconteaza transportul,cazarea si masa in delegatie mai trebuie acordata diurna si in bani in limita plafonului neimpozabil ... (vezi toată discuția)
Raportarea prin declarația 406 poate fi dificilă și complicată, în special în ceea ce privește colectarea și verificarea datelor din diverse surse. Problemele pot apărea din diverse motive, cum ar fi erori de import/export, probleme de reconciliere a conturilor, erori de codificare a conturilor, dificultăți în găsirea informațiilor necesare și multe altele.
În cadrul cursului, vom discuta despre cele mai frecvente probleme întâlnite în raportare, cele mai bune practici în materie de verificări și corelații SAF-T, cum să faceți față problemelor și erorilor care pot apărea în timpul procesului de raportare, astfel încât să le rezolvați într-un mod profesionist și eficient.