avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Diurnele si cheltuielile cu delegatiile se declara în ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Diurnele si cheltuielile cu delegatiile se declara în d122?

Buna ziua
Diurnele si cheltuilile cu delegatiile se declara in declaratie 112 si care sunt conditiile si care sunt cele 2 plafoane ?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Banii din diurne, la cateva luni, ulterior delegatiilor. danymunteanu danymunteanu Buna ziua! Se pot recuperara banii din diurne, la cateva luni, ulterior delegatiilor, va rog? Si cand se trec diurnele in declaratia 112: la data platii sau ... (vezi toată discuția)
Buna seara! pentru un conducator auto aflat in delegare in afara ... mapadurarius mapadurarius Buna seara! Pentru un conducator auto aflat in delegare in afara Romaniei ii putem acorda diurna neimpozabila in plafoanele stabilite pentru zilele de ... (vezi toată discuția)
Diurna marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua. As dori sa stiu : 1.care este diurna deductibila incepind cu 01.02.2013 pt un muncitor delegat in Italia pe santier si daca este suficient ... (vezi toată discuția)