avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism instrainat de la fiu catre tata. Fiul nu a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism instrainat de la fiu catre tata. Fiul nu a rezervat ...

Autoturism instrainat de la fiu catre tata. Fiul nu a rezervat numerele de inmatriculare, iar tatal (cumparator) doreste sa le pastreze de la vanzator, fara a cumpara numere preferentiale. Intrebarea este: tatal trebuie sa ia numerele 'vechi' de pe masina, sa le duca la DRPCIV ca sa ii dea altele noi? (noi doar ca aspect, ca numarul efectiv ramane acelasi) sau poate sa lase numerele de inmatriculare 'vechi' pe masina si sa circule in continuare?
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 13:58, 20 Februarie 2023
Nu e nevoie de prezentarea numerelor vechi, daca nu se pastreaza de vechiul proprietar. Exista procedura separata la pastrarea numerelor :[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2023
latka, moderator
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere preferentiale vladb1984 vladb1984 buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul ... (vezi toată discuția)
Placute numere auto ionut300 ionut300 Buna ziua ! Am cumparat o masina sh din alt judet. Propietarul doreste sa-i trimit numerele prin curier deoarece vrea sa le pastreze pt noua masina (a platit ... (vezi toată discuția)
Cedare numere de inmatriculare preferentiale mcfly mcfly Va salut, Urmeaza sa inmatriculez un autoturism. Vreau numere de inmatriculare preferentiale, in schimb combinatia dorita e pastrata de un prieten care nu o ... (vezi toată discuția)