avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Hartuirea operatorului Digi RDS RCS pe contract ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Hartuirea operatorului Digi RDS RCS pe contract reziliat de 4 ...

Hartuirea operatorului Digi RDS RCS pe contract reziliat de 4 ani

RDS imi trimite prin recuperator o suma de 50lei pt un asa zis echipament nepredat din 2019!!!! De cand au semnat rezilerea contractului TV. Cu siguranta am dus echipamentul la ei. Intrebare este: nu mia stau acolo, si nu pastrez mizeriile lor de hartii zeci de ani. Sunt 4 ani deja: am vreo obligatie sa demonstrez asta? Pur si simplu au echipamentul dar vor banii, sunt furiosi ca am reziliat anul trecut si contractul de internet, la care am platit si la ala o luna nefolosinta.
Vreau neaparat sa fac situatia asta vizibilă pentru clienți si pt recuperatori care nu stiu ce anume recupereaza. Pana azi nu mi s-a spus vreodata de unde vine aceasta suma.
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 05:19, 21 Februarie 2023
din ce scrieti, creanta dvs a fost cesionata, deci RDS a iesit din circuit. in momentul de fata, chiar daca demonstrati ca ati predat obiectul, nu puteti impiedica activitatea recuperatorului.
Ideea era , dacă lucrează cu recuperatori știu de mult că e ilegal sa vinzi sume , mai ales incerte către aceștia . Dacă îmi fac proces pt așa ceva voiam să știu legea care mă obligă, după (câți) ani sa am dovezi altele decât încheierea contractului

Oriucm a face tam tam pt un contract reziliat de 4 ani pretinzând daune denotă o lipsă de interes a creditorului ..

Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit restant EmmaPop EmmaPop Buna ziua! Am fost contactata astazi din partea Rcs Rds in legatura cu faptul ca as avea un debit restant de 30 de lei din luna iunie 2015. In octombrie 2015 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rcs-rds (televiziune si internet) Alex.. Alex.. Buna ziua ! Am un contract cu RCS-RDS pe o durata de 12 luni cu serviciile de internet si televiziune, care expira undeva prin octombrie. Problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Imposibil de relocat adresa pentru serviciile rcs-rds dbatman dbatman Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare referitoare la niste probleme pe care le am cu RCS-RDS; In ianuarie anul trecut, am incheiat un contract de servicii ... (vezi toată discuția)