avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... regimul semideschis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

regimul semideschis

Buna ziua! Ma intereseaza daca imi puteti spune care sunt penitenciarele in care se executa regim semideschis si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a te muta dintr.un penitenciar in altul.
Cel mai recent răspuns: itztu , utilizator 23:58, 24 Ianuarie 2010
Am sa fac o petitie si catre anp. Insa vreau sa va intreb ce vreti sa spuneti prin "va fi foarte greu"?
In sensul ca nu se va lua nici o masura?
Despre raport nici el nu stie prea multe, initial vroiau sa ii ia dreptul la pachete apoi au renuntat , nu stia sa imi zica exact ce au hotarat.
V-am explicat mai sus ca greutatea rezolvarii situatiei sale tine de problemele de la dosarul sau de penitenciar ,pe care vi le-am descris mai sus.
Inteleg ca este greu pentru o ruda apropiata,dar nici el nu a fost un"sfant" la locul de detentie,iar toate abaterile scandal,automutilare,raport sunt trecute in dosar,situatie in care cei care vor lua decizii vor fi mai greu de convins ,cum sustineti dvs, ca problemele lui se datoreaza altora
Va multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez ? aura78 aura78 cand a fost arestat i sa trecut ca \"din declaratie verbala are tendinta de evadare\",el incearaca sa iese la munca dar aceasta il impiedica ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Angajare detinut ancuta butnaru ancuta butnaru AM AUZIT CA PERSOANELE CONDAMNATE IN REGIM DE DETENTIE SEME-DESCHIS POT FI ANGAJATE DE S,C SI DE PERSOANE FIZICE .EU AM FIRMA CU MAI MULTI ANGAJATI DAR AM ... (vezi toată discuția)