avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită În urma judecării contestației mele la executarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

În urma judecării contestației mele la executarea silită ...

În urma judecării contestației mele la executarea silită în contradictoriu cu intimitate X, Tribunalul, prin Hotărârea emisă, admite acțiunea formulată de mine și anulează executarea silită efectuată de Biroul executorului Y.Obliga intimita la plata cheltuielilor de judecată.
Intrebare: Cheltuielile de executare silită încasate de executorul judecatoresc mi se restituie? Dacă da, cine le restituie intimitate sau birou judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 16:46, 23 Februarie 2023
Prin anularea executarii nu vi se restituie niminc ci doar inceteaza executarea. Trebuia sa formulati odata cu contestatia la executare capat de cerere privind intoarcerea executarii silite, adica toate sumele retinute cu ocazia executarii se restituie debitorului. Obligatia de plata a cheltuielilor de juecata stabilte cu ocazia pronuntarii sentintei de anulare a executarii, face referire la cheltuielile suportate de debitorul contestator cu ocazia formularii actiunii in instanta, adica cheltuielile platite in demersul contestatiei la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, ... alexandrugrigo alexandrugrigo Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc. Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)