avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua, am nevoie de o lamurire la urmatoarea ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua, am nevoie de o lamurire la urmatoarea speta. S-a facut ...

Buna ziua, am nevoie de o lamurire la urmatoarea speta.
S-a facut o licitatie deschisa pt un acord cadru de furnizare alimente,iar operatorii economici care s-au clasat pe primele 5 locuri ( din 10 ) au castigat furnizarea anumitor produse. Acum noi am invitat operatorii economici, toti cei 10 pe data de 28.02.2023 la ora 11 sa se prezinte la semnat acordul cadru si respectiv contractele subsecvente cu cei castigatori.
Acum intrebarea mea este:
Daca noi am pregatit si inregistrat de azi 27.02.2023 atat acordul cadru cat si contractele subsecvente ,ca maine doar sa fie semnate si am si specificat la finalul contractului subsecvent cat si acordului cadru ca data semnarii este 28.02.2023.
Vreau sa stiu daca este in regula ?

Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Mario Bro , utilizator 08:38, 28 Februarie 2023
Imi poate raspunde cineva va rog frumos la intrebarea mea de mai sus ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice : acord cadru. Mario Bro Mario Bro Achizitii publice Buna ziua, avem urmatoarea situatie : Acord - cadru alimente Firma de consultanta cu care colaboram a trimis tarziu documentele in ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice machis machis La începutul lunii decembrie s-a iniţiat o procedură de cerere de oferte pt. atribuirea unui acord cadru de livrare produse cu valabilitate până la ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract subsecvent cu perioada de derulare dupa incetarea acordului-cadru g_ilie g_ilie Buna seara. Am o intrebare referitoare la o situatie nemaintalnita, care nu m-am gandit niciodata ca se poate intampla. In perioada de valabilitate a unui ... (vezi toată discuția)