avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Dacă plătesc impozitul pe clădire pina pe 30 martie ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Dacă plătesc impozitul pe clădire pina pe 30 martie de ce nu acorda reducere?

Dacă plătesc impozitul pe clădire pina pe 30 martie de ce nu se face reducerea de 10%? Este normal ce face primarul sa plătim integral fără reducere?
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:16, 28 Februarie 2023
Trebuie sa acorde reducerea asta.
Conform legii este obligatoriu daca plata impozitului se face pana la 30.03 ac sa fie acordata reducerea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul 2011 eugen marinica eugen marinica buna ziua, am o problema si nimeni nu mi-a dat o rezolvare concreta : am o masina cu motor de 2200 cm3. la capacitatea asta, impozitul este in jur de 800 de ... (vezi toată discuția)
Am primit o notificare de la primărie mariangabrieldumitrescu mariangabrieldumitrescu Bună. Am primit o notificare de la Primărie, in luna august sa merg sa plătesc impozitul pe clădire, teren și masina .în 15 zile de la comunicare ... (vezi toată discuția)
Instintare de plata si somatie de la primarie pe impozit 2009 laszlo82 laszlo82 Buna ziua cum spune si titlul am primit de la primarie mai intai o instintare de plata prin care mi se cere sa platesc 929,07 ron impozit pe teren masina si ... (vezi toată discuția)