avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacerea contracturlui de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacerea contracturlui de munca

Buna ziua!
Cu respect va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Fiului meu i s-a desfacut CM in temeiul art. 61 lit.a, art. 263 coroborate cu art. 264 alin.1 lit. f din Codul Muncii.
Se mai poate angaja in alta parte si cat atarna la incheierea unui nou CM aceste articole? In fapt, a lipsit de la serv. in perioada 28-31 dec. 2009. A motivat crererea de CFS cu adeverinta medicala dar comisia de disciplina a hotarat desfacerea CM.
Va multumesc,
Cu deosebita stima,
Gabriela
Fiul dvs. a savarsit o abatere grava in legatura cu munca ceea ce nu prea este trecuta cu vederea de noul angajator.

Indicat ar fi sa conteste decizia de concediere desi inregistrarea in carnetul de munca ramane.
Ulterior poate cere si modificarea in cartea de munca...dupa ce castiga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca cf. art. 61 lit.a anonim anonim Fiicei mele i-a fost desfacut contractul de munca in baza art.61 lit. a, cu data de 9 august 2004. Ea lucreaza la aceasta firma din data de 7 iunie 2004 iar ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara salariata gravida Rentzu Rentzu Se poate concedia o salariata gravida (angajatorul a fost instiintat in scris despre situatie), pe motiv disciplinar ?- absente nemotivate mai exact.Multumesc. (vezi toată discuția)
Desfacere contract adelinepiper adelinepiper O societate poate sa desfaca un contract de munca disciplinar daca angajatul este in concediu medical. va rog si temei legal.... (vezi toată discuția)