avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere PFA - Locatie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere PFA - Locatie

Salutare, locuiesc in Bucuresti si am un PFA facut in jud. Bacau. Vreau sa inchid PFA-ul. Pot sa il inchid direct in Bucuresti si sa ma scutesc de un drum sau trebuie sa merg in Bacau?
Cel mai recent răspuns: Alexandru8801 , utilizator 13:37, 7 Martie 2023
Poti sa transmiti documentele electronic - dar iti trebuie semnatura electronica pentru asta.

La transmiterea prin mijloace electronice, documentele necesare înregistrării se depun, potrivit legii, în format electronic, semnate cu semnătură electronică calificată, sau, după caz, în copie certificată de parte prin semnătură electronică calificată. (art. 84 din Legea nr. 265/2022).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere cerere onrc MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Cererea de modificare a obiectului principal de activitate precum si documentele in sustinerea acesteia pot fi depuse la oricare dintre oficiile ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl pentru altcineva teodorailie teodorailie Pot ajuta un prieten sa isi infiinteze un SRL chiar daca eu nu sunt avocat sau reprezentant legal al acestuia? Intrebarea este daca eu persoana fizica pot ... (vezi toată discuția)
Licitatie online ibitza78 ibitza78 Referitor la procedurile online: art. 17, alin. 3 din HG 1660/2006 spune ca documentele se transmit in SEAP in format electronic, semnate cu semnatura ... (vezi toată discuția)