avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca o asociație de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca o asociație de proprietari nu are cont ...

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca o asoc de prop nu are cont bancar cum se procedeaza pt a elibera certf de valid a datorie(pt acel aj de 1400 lei) si in ce cont vor fi virati acele ajutoare in conditiile acestea. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: office.bellhome@gmail.com , utilizator 15:49, 7 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai in ce cont sa se vireze dc nu aveti??
Asociatia este obligata sa aibe cont bancar...sa nu luati vreo amenda.
Indrumati beneficiarul sa isi plateasca macar lumina. Merge la posta cu factura de la lumina,in origina, cu cardul si buletinul.
Eu le-am atras atentia. Ca administrator nu pot sa le fac eu contul bancar, din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare alocatie pt tineri de 18 ani toadermarina toadermarina buna seara .stiu ca plata alocatiei pt tineri care au implinit 18 ani poate sa ia alocatia pe card. Dar intrebarea mea este daca se poate ca alocatia de stat ... (vezi toată discuția)
Alocatie monalisa123 monalisa123 buna seara.Sunt despartita in fapt de 2 ani,copilul este la mine iar de alocatie beneficiaza tatal deoarece cardul pt alocatie este pe numele lui.ce as putea ... (vezi toată discuția)
Poprire de la stat pentru amenzi circulatie zberi zberi Buna seara ! Am fost instintat ca mi s-a pus poprire din cauza unr amenzi de circulatie , cuantumul lor fiind de 1320 ron. Am un salarui de 1000 ron (in ... (vezi toată discuția)