avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata toate impozitele pe ghișeul.ro
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata toate impozitele pe ghișeul.ro

Buna ziua! A mai patit cineva ca mine, sa plateasca toate impozitele si taxele locale pe ghiseul.ro in contul sotului si sa se trezeasca anul acesta ca are rol si pe CNP-ul personal si ca figureaza cu datorii restante?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 7 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mirela.onciu , utilizator 16:13, 7 Martie 2023
Pai cum sa platiti in contul sotului? Acolo sunt doar datoriile lui.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Locuinta e bun comun cumparat din 2002 si nu mi-am imaginat ca impozitul se imparte in doua si se tine evidenta separat in cadrul serviciului de taxe si impozite, cand se platea la Primarie sotul platea tot ce era de plata si de cand a aparut ghiseul.ro ma ocup eu si chiar nu mi-am imaginat ca exista doua fise pentru o locuinta.
Da, asa este acum.
Aveti dreptate. Am citit si eu in lege azi. Ar fi putut sa trimita si ei o notificare generala pe ghiseul.ro, am vazut ca au in meniu acest lucru si sa ne deschida ochii. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit neplătit !! ContSters454431 ContSters454431 Nu au plătit părinții mei de ceva timp impozitul ( au fost plecați și au crezut ca este plătit ) .. iar acum au primit o notificare. Ce este de făcut? O ... (vezi toată discuția)
Arenda teren si impozit Dandree Dandree Am facut un contract de arenda pe 5 ani pentru un teren agricol, ptr ca are sunt platita in bani, nu produse pe ghiseul.ro am vazut ca am de plata pentru ... (vezi toată discuția)