avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli succesiune pentru un apartament cu trei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli succesiune pentru un apartament cu trei camere semidecomandat ...

Cat costa succesiunea pentru un apartament cu trei camere semidecomandat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:10, 10 Martie 2023
Mergeti la notar si intrebati, conteaza valoarea imobilului.
Așa, că să aveți o idee (fiindcă onorariile pot varia de la un notar la altul) găsiți pe net diferite calculatoare taxe notariale succesiune. Dar trebuie să știți (aproximativ măcar) valoarea ap. Dacă nici pe aceasta nu o cunoașteți, atunci ar trebui cercetate grilele notariale pentru zona in care este situat ap. Dar nouă, aici, nu ne-ați spus nici măcar dacă ap. e în București ori în ...Poplaca.
Mai sigur, întrebați unul sau mai mulți notari de la locul ultimului domiciliu al defunctului. (ei sunt competenți să dezbată succesiunea).
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2023
romascanu, moderator
Apartamentul este în București, sectorul 5, pe strada Bârca
Da, dar contează și detalii precum: suprafata utila, etajul cât din totalul numărului de etaje, anul construcției blocului, gradul de risc seismic.
Plus ca expertiza notariala a Camerei Notarilor Publici București are vreo 800 de pagini.
Dacă dispuneți de timp liber, o găsiți cu o căutare pe Google și va identificați singur valoarea imobilului.
Apoi, nu ați spus după cine dezbateti succesiunea, când a avut loc decesul, câți moștenitori sunteți, câți accepta, câți renunta, ce acte de proprietate avea defunctul, dacă avea sai nu deschisa Carte Funciara etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare apartament vatra luminoasă cochintu cochintu salut tuturor.as avea o intrebare daca exista cineva care poate sa-mi raspunda.de fapt este vorba de o informatie,la cat este evaluat in grila notariala un ... (vezi toată discuția)
Grila notarilor fannne fannne Buna ziua, As dori sa intreb daca stie cineva vreun site unde este publicata integral grila notarilor cu valorile proprietatilor pentru a se putea ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa fac succesiunea pentru bunuri (locuinte) care se afla ... rodrey rodrey Trebuie sa fac succesiunea pentru bunuri (locuinte) care se afla in 2 judete, ambele in Romania. Am citit aici pe forum ca se face unde este ultimul domiciliu ... (vezi toată discuția)