avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am trecut pe culoarea rosie la semafor si nu am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am trecut pe culoarea rosie la semafor si nu am fost oprit de ...

Am trecut pe culoarea rosie la semafor si nu am fost oprit de politie. Am dece sa mi mai fac griji?
Cel mai recent răspuns: tereau , utilizator 22:47, 11 Martie 2023
Bună ziua. În primul rând ați încălcat legea cu bună-știință. V-ați expus atât dv. cât și probabil alți participanți la trafic, la un posibil accident, cu urmări grave.
În al doilea rând chiar dacă nu ați fost oprit de vreun echipaj de poliție, nu înseamnă că nu ați fost identificat de vreo cameră de supraveghere. Doar timpul vă va spune dacă veți fi contactat pentru o eventuală amendă, puncte penalizare și/sau suspendarea permisului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in functie duta_ionut duta_ionut X-(AZI AM FOST SANCTIONAT INTR-O INTERSECTIE IN CARE PENTRU STRADA DIN CARE IESEAM NU AVEAM SEMAFOR AM FOST SANCTIONAT CU AMENDA DE 70 LEI PENTRU TRECEREA PE ... (vezi toată discuția)
E rosu sau nu e rosu? marc78 marc78 Buna ziua, Am oprit LA o trecere de pietoni semaforizata si din pozitia in care ma aflam nu mai puteam observa semaforul adresat autovehiculelor dar vedeam ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere PaulRus PaulRus Buna ziua. Azi, 19/02/2015 am fost oprit de un echipaj de politie, in Cluj Napoca si mi-a fost retinut permisul pe motiv ca am trecut pe culoarea rosie a ... (vezi toată discuția)