avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Se poate desfia un băiat cu boli psihice ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Se poate desfia un băiat cu boli psihice agresiv? ...

Bună ziua! Se poate desfia un băiat cu boli psihice agresiv? Vă mulțumesc!
Bună seara ! La ce face referire instituirea tutelei speciale? La acea ordonanță prezidențială? Acolo noi trebuie să contribuim cu o sumă de bani în afară de pensia lui de boală?Și spitalul il ține toată viața acolo ,sau suntem nevoiți să-l lom acasă după o perioadă?

Mihail Croitoru a scris:

Nu se poate realiza acest fapt de desfiere. Se poate solicita internare medicala voluntara sau involuntara la un spital de boli psihice cronice cu instituirea tutelei speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disputa familiala alinaparvu alinaparvu Buna ziua,ma adresez dvs intr-o problema de familie delicata. Fratele sotului meu sufera de schizofrenie,acesta locuind cu soacra mea-mama lor,cea care il si ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica sagetator1 sagetator1 Buna ziua .. as dorii sa cer sfatul pt o preblema care are mama ....fiind maritata cu tatal meu de vreo 40 de ani el o amenta cu moartea ,alunga din casa ... (vezi toată discuția)
Cum ajuti un bolnav de schizofrenie care se izoleaza si nu vrea sa fie ajutat? Vanessica89 Vanessica89 O matusa sufera de schizofrenie si refuza sa mai raspunda la usa si sa primeasca ajutor. Nu are venituri, fiica fiind singura care ii asigura traiul. Precizez ... (vezi toată discuția)