avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Eu locuiesc la aceeași adresa cu mama ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Eu locuiesc la aceeași adresa cu mama și as dori ...

Bună seara. Eu locuiesc la aceiași adresa cu mama și as dori să fac actele pentru moștenire (vânzare-cumpărare),dar mama nu prea se poate deplasa la notar. Întrebarea mea este: Dacă domnul notar la care fac actele se poate deplasa la domiciliu pentru semnarea contractului de vânzare cumpărare. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:53, 17 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
In proportie de 90% DA!
De obicei notarii vin la domiciliul persoanelor netransportabile dar percep o anumita taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema apartine de notar? logicplayer logicplayer Buna ziua Am urmatoarea situatie: Mama mea doreste sa imi dea imputernicere de reprezentare.Mama este o persoana in virsta ,pensionara,si greu deplasabila ... (vezi toată discuția)
Succesiune si vanzare in aceeasi zi constantin29 constantin29 Am si eu o intrebare,vreau sa cumpar o casa cu un teren de la bunicul meu.Dar mai intai trebuie sa fac succesiunea de pe urma bunicii(am programare maine)Daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare titlu de proprietate dobrescumarian dobrescumarian Buna ziua! Mama in varsta de 83 de ani,in imposibilitate de a se deplasa,doreste sa treaca apartamentul proprietate personala,pe numele meu (fiu unic)! ... (vezi toată discuția)