avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare dispozitie ridicare auto si PV constatare S4
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare dispozitie ridicare auto si PV constatare S4

Buna ziua,
Doresc sa contest dispozitia de ridicare auto si PV ul de constatare si sanctionare a contraventiilor intocmite de catrePolitia Locala Bucuresti/S4 din urmatoarele motive.
1.Auto nu era stationat in statia auto,ingreunand intrarea autobuzelor in statie asa cum abuziv au notat in PV uri.Auto a fost stationat la cca 5 m de indicatorul de intrare in statie.
2.Dispozitia de ridicare a fost intocmita in data de 21.02.23 iarPV ul de constatare a fost intocmit in data de 25.02.23 cu referire la faptele din data de 21.02.23.
In cate zile de la primirea PV ului pot contesta documentele intocmite?
Aveti un model de plangere?
I mi recomandati un avocat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:58, 21 Martie 2023
Nu aveti nici o sansa, ati incalcat regulile de circulatie privind stationarea, art. 143 din regulamentul de aplicare a codului rutier.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal politie completat la alta data - posibilitate anulare intraveno intraveno Salut,am si o problema legata de PV Mie mi`a fost ridicata masina de la romana pe 24.07 in parcarea de la otv..au facut aia trecere chiar inainte cu cateva ... (vezi toată discuția)
Are voie polițistul local să dea amenzi din oug 195/02? Ionut 1992 Ionut 1992 Va salut, am fost sanctionat de catre un politist local , pentru stationare asa zisa interzisa, Sanctiunea aplicata a fost de 4 puncte amenda (580 lei ) si 3 ... (vezi toată discuția)
Contestare ridicare auto FeelLikeANut FeelLikeANut In data de 4 mi-a fost ridicata masina aflata la 1m distanta de un indicator de parcare (1m dupa indicator, asadar regulamentar) motivul ridicarii pe care-l ... (vezi toată discuția)