avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidarea unei firme declarata inactiva.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidarea unei firme declarata inactiva.

Bună seara. Anul trecut am înființat un SRL . Nu am avut nicio activitate. Am primit de la ANAF o înștiințare prin care mi sa comunicat că am fost declarat inactiv. Mai este nevoie să fac procedurile de lichidare a firmei? Ce obligații mai am ? Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 10:58, 22 Martie 2023
Buna ziua,

Daca ati fost declarat inactiv, pentru lichidare firma trebuie mai intai sa reactivați societatea, sa depuneti declaratii, bilant la zi. Apoi incepeti demersurile la Onrc in 2 etape care dureaza cca 45 zile, iar la final e radiata.Acum e doar inactiva fiscal.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Martie 2023
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma inactiva alinazaharia alinazaharia Buna seara,doresc cateva lamuriri cu privire la lichidarea unei firme.In primul rand firma este inactiva la ANAF ca urmare a faptului ca in urma cu 4 ani a ... (vezi toată discuția)
Firma declarata inactiva amalianeag amalianeag Buna seara, Un SRL care tocmai a fost declarat inactiv, ce obligatii fiscale mai are? Mai trebuie sa depuna declaratii, bilant? Multumesc. (vezi toată discuția)