avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara, soțul meu este chemat în instanță ca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara, soțul meu este chemat în instanță ca intimat ...

Bună seara,soțul meu este chemat în instanță ca intimat cu art.73. 48. 57. 61 Legea 253/2013.Dosar 6368/301/2023 Obiectul dosarului modificarea/încetarea obligațiilor. Vreau să știm ce înseamnă asta?Vă rog frumos ajutați-ne cu un răspuns.Mulțumim frumos!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 17:59, 21 Martie 2023
Sotul dumneavoastra a fost cercetat penal la un moment dat si a fost obligat la executarea unor obligatii si la respectarea unor masuri. Acum se solicita modificarea/incetarea acestora intrucat a aparut un element care determina acest fapt. Va recomand sa apelati la un avocat sa va indrume corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea/încetarea obligaţiilor. art.73, 48, 57, 61 legea 253/2013 misu57 misu57 Pe scurt. În baza art. 396 alin. (1), (4) Cod procedură Penală raportat la art. 83 Cod Penal şi art. 396 al. 10 Cod Procedură Penală, stabileşte ... (vezi toată discuția)
Se poate parasi tara ? mriusrmg mriusrmg Ora estimata: 09:00 Complet: C.4 Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: Dosar penal nr. 1222/110/2018 Hot. 20.06.2018 În ... (vezi toată discuția)
Cai de atac si sesizarea forurilor superioare (csm) cristian.turturean cristian.turturean Buna ziua. Va rog frumos sa aveti amabilitatea de a ma ajuta cu un sfat privind rezolvarea in favoarea mea a unei spete. La data 09/02/2012 am depus la ... (vezi toată discuția)