avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajatorul a conditionat incheierea unui contract ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajatorul a conditionat incheierea unui contract doar daca ...

Angajatorul a conditionat incheierea unui contract doar daca ne facem SRL.Apoi a renuntat la viitoarea colaborare. Dosarul a fost depus la ORC dar nu am ridicat actele inca si nu am facut cont la banca si nu am depus capitalul social. Ce se intampla in acest caz daca nu vrem sa mai continuam in aceasta formula cu SRL-ul? Avem taxe, impozite la Anaf? Putem tine in inactivitate SRL-ul sau mai bine depunem actele si il radiem
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 27 Martie 2023
Daca nu ati depus toate actele infiintarii . atunci vi se va respinge dosarul de infiintare.
Firma a fost infiintata. Deocamdata actele nici nu le-am ridicat de la Registrul Comertului. Nu am nici cont bancar si nici nu am depus banii in cont conform actului constitutiv.


Cornel Vasile a scris:

Daca nu ati depus toate actele infiintarii . atunci vi se va respinge dosarul de infiintare.

Atunci depuneti actele pentru radiere sau incercati sa o dati cuiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si radiere la cererea orc sovid sovid 1-Am infiintat o firma in 2005 , nu am avut niciodata activitate, am suspendat activitatea in ultimii 3 ani doar la finante(la registru nu )pana pe 31 martie ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal aligadot aligadot Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)