avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... buna vreau si eu sa accesez fonduri europene ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

buna vreau si eu sa accesez fonduri europene nerambursabile dar ...

buna vreau si eu sa accesez fonduri europene nerambursabile dar nu stiu cum trebuie sa arate exact un proiect are cineva un model.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lala12 , utilizator 12:53, 27 Martie 2023
Bună ziua,

N-ați spus nici măcar în ce domeniu ați vrea să le folosiți. Accesarea fondurilor europene este o chestiune mult mai complicată decât pare că vă închipuiți și presupune întocmirea unei documentații pentru care nimeni, nici să vrea, n-o să vă dea model pe un forum.
in domeniul medical-o clinica privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri structurale vizante vizante intrucat detin o mica firma, care incearca cu greu sa supravietuiasca, si intentionez sa accesez fonduri structurale as dori sa stiu care din cursurile de mai ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene pt o clinica medicala droftalmolog droftalmolog Buna ziua, sunt medic specialist oftalmolog (34ani) momentan profesez in Franta insa sunt interesata de obtinerea unor fonduri europene pt realizarea unei ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene neramursabile valutu valutu Sant din Slatina olt,sant administrator srl infintata in 2003,sant asistent medical generalist de profesie si vreau sa fac o clinica privata pentru tratare ... (vezi toată discuția)