avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inselaciune !! In urma cu 1 luna am hotarat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inselaciune !! In urma cu 1 luna am hotarat ...

Buna ziua ! Sunt din judetul Iasi si in urma cu 1 luna am hotarat sa fac un curs de masaj! Pe pagina scolii de masaj era specificat ca , diploma va fi recunoscuta de Ministerul muncii si a educatiei ! Am semnat un contract in care nu sa scris suma platita, nu am primit chitanta si nici nu l am citit ! ! Dupa terimnarea cursului nu a venit nimeni de la minister ! Iar diploma era doar de participare ! Apoi am aflat citind contractul ca diploma nu poate fi folosita sa practic masaj si nici sa ma angajez ! Am contactat tranierul si el sustine ca diplomele sunt recunoscute .. Dar nu am nici o stapila nimic .. ! Se poate numi asta inselaciune ? Pot face sesizare ? Se poate rezolva ceva ? astept raspunsuri concrete , multumesc ! Mentionez ca am dovezi !!
Ultima modificare: Luni, 27 Martie 2023
Dianamaria20, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 28 Martie 2023
Ati mai deschis un topic sub alt nume de utilizator
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! ce pot face daca am fost țepuita la un curs de masaj ... Zizi20 Zizi20 Buna ziua ! Ce pot face daca am fost țepuita la un curs de masaj in care scoala de masaj a postat pe pagina de facebook ca , diploma va fi recunoscuta de ... (vezi toată discuția)
Atestat de stivuitorist din italia, recunoaștere în românia Banaduc Banaduc am atestat de stivuitorist facut an ITALIA asi dori sa stiu daca este recunoscut an ROMANIA (vezi toată discuția)
Am un spatiu comercial închiriat unei societăți. AmiNiculae1 AmiNiculae1 Buna ziua, am un spatiu comercial închiriat unei societăți. Locatarul refuza sa plătească cheltuielile cu utilitățile spunând că sunt pe numele meu ... (vezi toată discuția)