avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua! Care este procesul de dobândire a ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua! Care este procesul de dobândire a drepturilor de ...

Buna ziua!
Care este procesul de dobândire a drepturilor de autor pentru o carte? Mentionez ca autorul cartii nu doreste momentan sa publice aceasta carte.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:56, 29 Martie 2023
Fără publicare nu există nici drept de autor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor se transmit prin mostenire? Jean Valjean Jean Valjean Buna ziua. Ce drepturi am daca mama este decedata, iar o carte a bunicului meu este scoasa pe piata. Drepturile de autor se transmit familiei? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor cosminfurdean cosminfurdean Buna ziua, M-am documentat pe site-ul Bibliotecii Nationale si de acolo am inteles ca o carte tiparita, o carte audio si o carte electronica sunt 3 lucruri ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie orestromica orestromica Sunt in proces de divort , am primit actele ca urmare a efectuarii comisiei rogatorii in Italia acolo unde se afla sotia cu fetita minora.Mentionez ca sotia ... (vezi toată discuția)