avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Va rog sa ma sprijiniți în următoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Va rog sa ma sprijiniți în următoarea situatie: ...

Bună ziua
Va rog sa ma sprijiniți în următoarea situatie:
Prin hotărâre a instantei judecătorești s-a stabilit modificarea cărții funciare în sensul recunoașterii dreptului de proprietate dat printr-un certificat de proprietate.
Oficiul de cadastru a refăcut cartea funciara, în sensul dat de instanta.
Va rog sa ma ajutați în indicarea instituției îndreptățită sa efectueze măsurătorile necesare și a împrejmuirii terenului respectiv, pt ca ne-am adresat Primăriei, dar ne-au comunicat ca nu este competenta lor.
Mulțumesc!
Va adresați unui expert autorizat topograf/,cadastru pt măsurători etc.Gasiti pe net în zona dvs n firme specializate,le contactați,explicați ce doriți și se rezolva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)
Noul mod de avizare a expertizei judiciare de specialitate topografie , geodezie si cadastru. BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU [b]Proiect de act normativ privind Regulamentul de avizare, receptie si inscriere in evidentele de cadastru si carte funciara.[/b] Propunerile si observatiile ... (vezi toată discuția)
Intabulare: procedura de urmat adysza adysza Ce trebuie sa fac ca sa pot intabula pamantu pe care este construita casa si gradina si unde trebuie sa ma adresez? (vezi toată discuția)