avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna,ce sa fac pentru rezolvarea problemei următoare: ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna,ce sa fac pentru rezolvarea problemei următoare: "Se respinge ...

Buna,ce sa fac pentru rezolvarea problemei următoare:
"Se respinge cererea de înscriere la pensie deoarece nu ati depus documente din care sa rezulte ca idepliniti conditiile prevazute la art. I pct.3 din legea nr.351/2022.Grupa de munca înregistra la pozitia 53 din carnetul de munca a fost valorificata 50% intruncat nu este mentionat procentul"
Inteleg ca nu am îndeplinit ceva conditii,si ca am o gresala in cartea de munca la pozitia 53.Cum pot sa aflu ce procent a trebuit sa scrie la pozitia 53? Unde trebuie sa merg sa intreb,cine are in evidenta cartea de munca? Pozitia 53 este din anul 01/01/1992
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 30 Martie 2023
Despre ce intreprinder si perioada este vorba?
Este vorba despre mină.Perioada este de 9 ani. Asa scrie in carte. Unde trebuie sa merg sa modifice in cartea de munca aceasta? Practic au uitat sa scrie acel procent..

Cornel Vasile a scris:

Despre ce intreprinder si perioada este vorba?

Ultima modificare: Joi, 30 Martie 2023
muresan504, utilizator
Evidentele se regasesc la firma angajatoare. Puteti cere o adeverinta de la firma intocmita conform anexei 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare pentru pozitia 53 din carnetul de munca.
Mai exista acel angajator ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie ancfd ancfd Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Sotul meu a primit de curand decizia de pensionare si avem nelamuriri la calculul ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca grupa a-|-a adrian1@1 adrian1@1 Am lucrat în grupa 1 conform ordinului 50.in metalurgie o perioada de 2 ani și 6 luni,in procent de 80%.Vâ rog să-mi spuneți dacă se ia în considerare ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru pensie in perioada in care revisal nu exista marcelctin marcelctin Buna ziua. Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste adeverinta de vechime in perioada in care se opera in cartea de munca si nu exista Revisalul. De la ... (vezi toată discuția)