avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna, in urma cu 2 ani am fost “vizitat” de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna, in urma cu 2 ani am fost “vizitat” de mascati pe motiv ...

Buna, in urma cu 2 ani am fost “vizitat” de mascati pe motiv ca dețin arme și muniție aferentă.
Evident că nu a fost așa și am primit anu trecut o notificare cum ca dosarul este clasat și ca nu am fost găsit vinovat. Mi-a fost frica atunci sa înaintez să văd cine a fost și nici nu prea eram curios, însă stand așa in casa mi-a venit curiozitatea cum de s-a ajuns acolo, probabil trebe sa fie arhivat undeva, întrebarea este dacă pot intra in posesia acelor informații ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:49, 30 Martie 2023
Puteti solicita relatii la prim procurorul parchetului care a solutionat cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal? Mcg22 Mcg22 Am primit o notificare de la parchetul de pe lângă Judecătoria sector 1 București, care la final citează așa: “ Propun: Clasarea dosarului penal cu ... (vezi toată discuția)
Regimul armelor si munitiilor florindr florindr Detin o arma neletala, cu aer comprimat. Am uitat sa-mi shimb permisul de arma in termenul legal de 5 ani. Mi-a fost intocmit dosar penal in temeiul art. 346 ... (vezi toată discuția)
Cartusele pt armele de vanatoare Maarria35 Maarria35 As dori sa stiu care este legea care interzice pers fizice ,detinatore de permis de arma (vanatoare) reincarcarea cart. de vanatoare din mom ce poti cumpara ... (vezi toată discuția)