avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o situatie la care nu găsesc raspuns pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o situatie la care nu găsesc raspuns pe internet. ...

Buna ziua, am o situatie la care nu găsesc raspuns pe internet. Am cumparat o proprietate pe cladirea careia era amplasata cutia electrica (legata la reteaua casei) de la una din alarmele de avertizare a orasului. Cum am nevoie sa fie mutata, fiindca e pozitionata prost, m-ar interesa sa stiu daca e legal faptul ca e conectata la reteaua mea de curent - cu alte cuvinte eu platesc de cate ori se testeaza alarma. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Folosirea curentului de pe casa scarii ionutz_g ionutz_g Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: m-am mutat intr-un apartament nou dintr-un imobil care nu este inca bransat la reteaua de energie electrica a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . pe proprietatea mea am un stâlp de la care sunt ... Diana2022 Diana2022 Bună ziua . Pe proprietatea mea am un stâlp de la care sunt racordată la energie electrică . Stâlpul este cumpărat de mine ,este amplasat pe ... (vezi toată discuția)
Stâlpi electrica petrut12 petrut12 Buna ziua ! Acum 20 de ani am achiziționat un teren unde mi-am construit o casă ,menționez că nu aveam apa nici curent tras deoarece pamântul luat era ... (vezi toată discuția)