avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am câștigat procesul cu, casa de pensii Ilfov.Sunt 3 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am câștigat procesul cu, casa de pensii Ilfov.Sunt 3 luni de ...

Am câștigat procesul cu, casa de pensii Ilfov.Sunt 3 luni de atunci și nu am primit cheltuielile de judecată și nici nu mi-a fost recalculată pensia.Cand produce efecte hotărârea judecătorească.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:03, 11 Iunie 2023
Dacă sunteți de acord trimiteți la mine prin mesaj privat cele două hotărâri judecătorești.Ma faceți mai mult curios de ce casa locală nu aplică acele hotărâri.Atentie!Eu nu am studii juridice.Dupa ce le studiez, mă voi hotărî dacă mă implic in rezolvarea pe cale amiabilă a problemelor d-voastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturilor la pensie in urma unei hotarari judecatoresti silviaRadu54 silviaRadu54 Printr-o hotarare judecatoresca ramasa definitiva in urma recursului am castigat drepturi restante la pensie din anul 2012. 1. Cum trebuie sa procedez? 2. ... (vezi toată discuția)
Cine plătește punerea în posesie, cheltuielile de judecată și onorariul executorului judecătoresc? MaraToaderia20 MaraToaderia20 Cine plătește punerea în posesie, cheltuielile de judecată și onorariul executorului judecătoresc?? Bună seara. În urma unui proces de ieșire ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu Am lucrat in sistemul cooperatiei de consum timp de 40 de ani. La pensionare nu mi s-a luat in calcul adeverinta cu salariile obtinute pentru munca in acord. ... (vezi toată discuția)