avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost hartuit, înjurat și amenințat la locul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost hartuit, înjurat și amenințat la locul de munca. Am ...

Am fost hartuit, înjurat și amenințat la locul de munca. Am făcut sesizări la resurse umane și politie. Am plecat cu acordul părților, fiind sfătuit de medicul psihiatru.
Întrebarea mea este: mai are vreo obligație firma la care am lucrat să-mi dea un răspuns s-au soluție finala la sesizările mele ( înregistrate), eu fiind plecat din firmă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 4 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati plecat, sigur nu vi se mai da raspuns la sesizarile dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce aleg: restructurare de post si somaj sau concediu medical? iu8lia3 iu8lia3 Buna ziua tuturor Va supun atentiei situatia mea, in speranta ca ma veti putea ajuta cu niste sfaturi care sa ma poata orienta si pe mine cat mai ... (vezi toată discuția)
Hartuire la l-o ul de munca bibicarina bibicarina Sunt hartuita la locul de munca de șefa mea, când am fost la manager sa ii spun ca sunt înjurat, făcută proasta, ma înjura de mama, ma face proasta și ... (vezi toată discuția)
Refuz plata a salariului razvan228 razvan228 Bună ziua, am lucrat pentru o firma de amanet. Cu o zi înainte de a fii concediata am fost sunat sa vin la sediul firmei pentru a discuta. Acolo am avut ... (vezi toată discuția)