avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Daca am cumparat un apartament la etajul 3 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Daca am cumparat un apartament la etajul 3 si cota ...

Buna ziua,
Daca am cumparat un apartament la etajul 3 si cota parte din calea de acces (casa scarii,scari) intr-un bloc tip vila cu o scara, 4 etaje, 10 apartamente implica ca am drept de acces? Specific ca nu fac parte din asociatia existenta in bloc. Urmeaza sa se instaleze de catre asociatie un interfon cu yala pe usa de la intrarea in bloc si nu sunt sigura ca mi se va asigura cheie. Am dreptul sa mi se asigure o cheie si codul de la interfon de la asociatia de proprietari si drept de acces ( in contractul de vanzare cumparare specificandu-se ca am cota parte din calea comuna a blocului) ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:10, 6 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca platiti pt cheie, vi se da, sigur.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat detineti calitatea de proprietar bun imobil,asociatia de proprietari detine obligatia legala sa asigure card/cheie acces in imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi obligat sa montez interfon in apartament? g.neacsa g.neacsa asociatia de locatari a incheiat un contract cu nu stiu ce firma si acum vine si-mi spune ca trebuie sa-l montez si sa-l platesc. deoarece nu am fost anuntat ... (vezi toată discuția)
Persoane care isi fac nevoile in scara blocului. ce este de facut? giv giv Avem scara de bloc langa o scoala. Zilnic gasim in scara blocului copii care mananca, beau suc sau fumeaza. Problema este ca unii dintre ei isi fac nevoile ... (vezi toată discuția)
Vecini dificili!!! chega chega vrem sa punem interfon pe scara, iar o vecina care are apartamentul dat in chirie nu vrea sub nici o forma sa puna, adica sa dea bani. ea nefiind deranjata de ... (vezi toată discuția)