avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, sunt arestat la domiciliu, va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, sunt arestat la domiciliu, va rog sa ma sfatuiti cum ...

Buna ziua, sunt arestat la domiciliu, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez pentru a studia dosarul in care sunt inculpat. Pot face cerere pe saiteul tribunalului si ulterior dupa ce se confrima ,trimit mail pentru incuvintarea deplasari la tribunal ?

Precizez : am facut cerere pentru dosar electronic si nu am primit niciun raspuns.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Angelo777 , utilizator 09:07, 20 Aprilie 2023
Adresați cerere pe e-mail și apoi așteptați.
Daca aveti avocat ales va poate ajuta.

București 2023
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am facut cerere pe saiteu, mi-a acceptat judecatoru pentru deplasare la tribunal. Am dreptul sa fotografiez cu telefonu mobil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar judecat la alta sala decat cea anuntata. urgent !! MJJ MJJ Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi in urmatoarea problema : O cunostinta de a mea este acuzata de talharie (a smuls un lantiosr de aur de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie alim. fără răspuns. bună ziua, În ... Nata88 Nata88 Executare silita pensie alim. fără răspuns. Bună ziua, În ianuarie 2023 la cererea fostei soții judecătorul emite hotărârea cu privire la pensie ... (vezi toată discuția)
Speþã Florentina_v Florentina_v Bună seara ! Site-ul acesta este menit să explice anumite incertitudini şi ca atare prezint următoarele : X. M conducând sub influenţa băuturilor ... (vezi toată discuția)