avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Urmari accident parcare magazin? Am facut un accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Urmari accident parcare magazin? Am facut un accident seara intr-o ...

Urmari accident parcare magazin?
Am facut un accident seara intr-o parcare de magazin comercial de singurele pagube rezultate au fost catre propriul meu vehicul si un stalp al parcarii.Am chemat un echipaj de politie sa constate accidentul am dat asigurarea unui paznic și m am dus la accidente usoare unde am primit certificatul de reparare.Intrebarea mea este ce vor face politisti de la accidente usoare daca o sa deschida o ancheta unde sa imi ia permisul sau nu stiu chiar dacă o sa platesc daunele aduse magazinului din propriul buzunar.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 13:45, 11 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vad vreun motiv pentru a vi se reține permisul. Magazinul va fi despăgubit de către societatea de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare amiabila accident kokoliko kokoliko Buna ziua, vreau sa va supun atentiei urmatoarea speta: Am avut un accident rutier fara victime in urma caruia cu celalalt conducator auto stabilind ca eu ... (vezi toată discuția)
Accident auto ușor, păgubitul cu rca expirat: e adevărat că asigurătorul nu-i va plăti despăgubire în acest caz? atomix60 atomix60 Buna ziua, am avut un mic accident (fara victime) cu un alt participant la trafic in parcarea unui magazin, mai exact soferul a dat cu spatele si mi-a rupt ... (vezi toată discuția)
Accident auto - pagube pe rca ContSters311568 ContSters311568 Buna ziua, in urma cu cateva zile am fost implicat intr-un accident auto , la intrarea intr-un sens giratoriu am acrosat o masina care se afla in sens , ... (vezi toată discuția)