avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara ! Am și eu o problema, cu o profesoara de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara ! Am și eu o problema, cu o profesoara de germana..am ...

Buna seara ! Am și eu o problema, cu o profesoara de germana..am încheiat cu dumneaei un contract de prestări servicii..pe o perioada de 4 luni, atat tine un modul..după prima luna, as vrea sa îl închei, ca nu mi-a plăcut cum a fost..Acum îmi spune ca sunt obligat sa plătesc modulul cu totul, deși eu nu o sa mai intru la curs..ce e de făcut ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 13:29, 11 Aprilie 2023
Totul depinde de clauzele contractuale sau de îndeplinirea obligațiilor de către părți. Este posibil să aveți în contract clauze care să vă ajute sau puteți rezilia acordul dacă cocontractantul nu-și îndeplinește corespunzător obligațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mam inscris la o scoala de bussines care ofera cursuri am achizitionat ... marto69 marto69 Mam inscris la o scoala de bussines care ofera cursuri am achizitionat un curs in valoare de 1750 de euro,si am primit reducere de 250 de euro,Cursul dat este ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract florin.g florin.g Buna ziua. Sunt beneficiarul unui contract de prestari servicii care nu cuprinde vreo clauza de reziliere. Contractul respectiv are o singura clauza ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract suciu_diana suciu_diana Buna seara, ce variante ar fi pentru rezolvarea cat mai rapida a urmatoarei situatii: un contract de prestari servicii se doreste reziliat de client ... (vezi toată discuția)