avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mam inscris la o scoala de bussines care ofera cursuri ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mam inscris la o scoala de bussines care ofera cursuri am achizitionat ...

Mam inscris la o scoala de bussines care ofera cursuri am achizitionat un curs in valoare de 1750 de euro,si am primit reducere de 250 de euro,Cursul dat este luat in rate pe o perioada de 12 luni,la momentul actual am achitat a 2 luna,si doresc sa inchei contractu,din cauza ca modul de studii este e-learning si nu pot combina studiile cu munca,materialul este greu de memorat,si nu sunt multumit de serviciile oferite,in contract nu este niciun punct legat de anularea contractului.

E posibil sa inchei contractul?
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 07:17, 22 Martie 2024
Bună dimineața!
Ați vrut să spuneți ca doriți să reziliați contractul, ca de încheiat, l-ați încheiat deja. Lucrurile stau în felul următor: atâta timp cat prestatorul de servicii își îndeplinește obligațiile contractuale, adică vă pune la dispoziție platforma electronică și modulele de curs, nu aveți nici un motiv să cereți rezilierea contractului. Este ca în business: mă oblig să îți vând, ești obligat să-mi plătești. Spor la învățat!
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract Mikulas69 Mikulas69 Buna ziua, forumul a fost recomandat de un prieten si nu am cautat dar as avea nevoie de ajutor. Dupa 3 ani de contarct la zapp internet in ultimele 2 ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am și eu o problema, cu o profesoara de germana..am ... MariusCristian11 MariusCristian11 Buna seara ! Am și eu o problema, cu o profesoara de germana..am încheiat cu dumneaei un contract de prestări servicii..pe o perioada de 4 luni, atat tine ... (vezi toată discuția)
Contract de adeziune cu furnizor telefonie (doresc reziliere) Wilhalm Wilhalm Buna ziua, am incheiat un contract de adeziune cu [editat] pentru servici de internet si telefonie pe o perioada de 2 ani, dupa un an am cerut si servici de ... (vezi toată discuția)