avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestre copil data reluare activitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestre copil data reluare activitate

O salariata aflata in concediu crestre copil pana la 15.06.2023 trebuie sa isi reia activitatea cu doua luni inainte si sa intre sotul doua luni in ccc? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 10 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In speta, in 16.04.2023 trebuie sa revina la munca... intrebati cat mai repede posibil la AJPIS, daca se aplica sau nu aceasta prevedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatie crestere copil IuliaE IuliaE Buna ziua, Fiica mea implineste 1 an pe 25.04.2013, insa eu mi-am reluat activitatea la locul de munca incepand cu data de 01.04.2013. Prin urmare, am depus o ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil iolanda2015 iolanda2015 Buna ziua.va rog sa imi spuneți cum este corect:sotia este in Ccc iar tatal copilului nu doreste sa beneficieze de 1 luna CCC....soția poate sta acasa ultima ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic o mãmicã care a nãscut dupã 01.03.2012 EmiMimy EmiMimy Bună ziua, Eu sunt angajator şi am o salariată în concediu de creştere copil de până la 2 ani. Copilul s-a născut în data de 09.04.2012.Eu, ... (vezi toată discuția)