avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imi poate transmite cineva, va rog, un model de adresa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Imi poate transmite cineva, va rog, un model de adresa prin care ...

Imi poate transmite cineva, va rog, un model de adresa prin care sa raspund ca sunt de acord cu perimarea cauzei? "Instanta va pune in vedere sa exprimati un punct de vedere cu privire la perimarea prezentei cauze."
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:45, 11 Aprilie 2023
Nu exista modele ,indiferent dacă trimiteți sau nu se va constata perimarea ..Dacă va ajuta chiar nu are relevanta vreo adresa , dacă va afectează și ați vrea să nu se perime atunci trebuie argumentat și un model nu va ajuta..
"Instanţa dispune citarea numitilor XX si XY cu mentiunea sa exprime un punct de vedere cu privire la sesizarea de perimare a cererii." din acest motiv voiam sa depun o adresa pt. ca nu ne putem prezenta la sedinta si vreau sa confirm ca accept perimarea.
Daca am fost citati, nu suntem obligati sa ne prezentam sau sa rsapundem intr-un fel?
Daca sunteti parat si va ajuta, puteti apela la avocat si veti recupera si cheltuielile cu avocatul.
Nu exista modele tipizate ca la primarie sau ca la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)
Paratul nu se prezinta la proces andreipotorac andreipotorac Buna seara, Avem un proces in derulare, in care paratul nu s-a prezentat niciodata si nici nu si-a angajat un avocat sa il reprezinte. Si au fost mai multe ... (vezi toată discuția)
Excepþia necompetenþei materiale ºi declinarea cauzei SIE SIE Buna ziua. Am inaintat Judecatoriei Constanta deschiderea unui proces de retrocedare, completare la un dosar pentru stabilire de probe.. Pe citatia primita se ... (vezi toată discuția)