avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN import mobilier din Asia si comercializare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN import mobilier din Asia si comercializare online

Buna ziua.

Doresc sa import obiecte de mobilier din Asia (canapele, fotolii etc) si sa le comercializez prin intermediul internetului (webshop, emag, olx etc).

Imi puteti comunica va rog de ce coduri CAEN am nevoie? Am gasit codul CAEN 4759, dar acesta mentioneaza "magazine specializate". Este de ajuns codul 4791?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu4 , utilizator 21:10, 11 Aprilie 2023
s-ar putea sa mai aveti nevoie si de CAEN 4759, depozitari, daca deschideti un punct de lucru separat cu aceasta activitate. ma gandesc ca mobila este voluminoasa.
Nu o sa avem nevoie de un punct de lucru separat, mobila pe care o vindem (mai ales cea de la inceput) va fi de mici dimensiuni.

Inca nu sunt lamurit daca este necesar codul 4759 sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen dianab79 dianab79 Buna ziua, va rog sa ma indrumati referitor la alegerea unui cod caen pentru fabricarea unor accesorii (mobilier) pentru animale de companie si ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru coduri caen lorandreea lorandreea Pentru o firma care isi desfasoara activitatea printr-un magazin online care comecializeaza corpuri de iluminat importate din UE, este necesara autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)