avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Imi expira autorizația de construcție iar eu sunt ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Imi expira autorizația de construcție iar eu sunt plecat din ...

Imi expira autorizația de construcție iar eu sunt plecat din țară.
As dori să nu o mai prelungesc acum și să fac altă autorizație peste 3 luni când mă întorc în țară pentru lucrările care au rămas se făcut.
Ce mă sfătuiți cum e mai bine să o prelungesc sau să fac alta în vara.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:00, 15 Aprilie 2023
Este in interesul dv sa solicitati prelungirea autorizatiei de constructie la revenirea in tara
www.avocatnet.ro/articol_611...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire autorizație de construire buna ziua. am început ... gabi_69 gabi_69 Prelungire autorizație de construire Buna ziua. Am început construcția unei case in 2020, in martie expira autorizația de construire. Am fost la primăria ... (vezi toată discuția)
Termenul de valabilitate al unei autorizatii se prelungeste cu ... Ady240164 Ady240164 Termenul de valabilitate al unei autorizatii se prelungeste cu durata de executie a lucrarilor de la data comunicarii de incepere lucrari.Daca nu s-au terminat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie balcon expirata scarllet4you scarllet4you As dori si eu o lamurire a urmatoarei situatii: Parintii sotului meu au cumparat un apartament cu un balcon fara acte. Au urmat toate procedurile si au obtinut ... (vezi toată discuția)