avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termenul de valabilitate al unei autorizatii se ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termenul de valabilitate al unei autorizatii se prelungeste cu ...

Termenul de valabilitate al unei autorizatii se prelungeste cu durata de executie a lucrarilor de la data comunicarii de incepere lucrari.Daca nu s-au terminat lucrarile se mai poate prelungi autorizatia?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 09:18, 17 Octombrie 2023
da
Se poate prelungi cu 24 de luni.
Gasiti aici detalii
www.avocatnet.ro/articol_611...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire autorizație de construire buna ziua. am început ... gabi_69 gabi_69 Prelungire autorizație de construire Buna ziua. Am început construcția unei case in 2020, in martie expira autorizația de construire. Am fost la primăria ... (vezi toată discuția)
Autorizatie construire gresita? tudorani tudorani Am obtinut de la primarie un teren in folosinta ca persoana fizica. In termenul prevazut in contract s-a scos autorizatia de construire imobil. In contract la ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie danielbejan danielbejan buna ziua. am si eu o intrebare: sunt la faza de autorizatie pentru o costructie nou si as vrea sa stiu daca autorizatia e valabila din ziua cand mi-au ... (vezi toată discuția)