avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Diferenta dintre cui si cif pt un pfa?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Diferenta dintre cui si cif pt un pfa?

Exista vreo diferenta dintre cui si cif? pt un pfa
eu cand fac facturile sau cand cineva imi face facturi in loc de cui scrie cif la mine dar practic acel cif e cui ul firmei.
Ultima modificare: Vineri, 14 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:35, 14 Aprilie 2023
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare prest prest Buna ziua. O PFA face prestari de servicii intracomunitare.In tara nu este platitoare de TVA. S-a inregistrat in scopuri de TVA pt.prestarile intracomunitare ... (vezi toată discuția)
Pfa semnare contract cu client ue cu cui sau cif? Marisenta Marisenta Ca pfa (infiintat luna aceasta) pot sa semnez un contract prestari servicii cu un client UE cu CUI-ul din certificatul meu de inregistrare si ulterior cand ... (vezi toată discuția)