Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 vasi325 
	    	Utilizator

vasi325 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Doresc sa fac partajul bunurilor cumparate in casa in timpul casatoriei. Fosta sotie nu doreste nicio intelegere notariala.
 gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			~ final discuție ~
 BCF	                   

Buna ziua
Acum o luna am divortat pe cale amiabila, la starea civila. Acum intampin probleme cu privire la separarea de fostul meu sot. 
Inainte de casatorie ... (vezi toată discuția)
	                    BCF	                   

Buna ziua
Acum o luna am divortat pe cale amiabila, la starea civila. Acum intampin probleme cu privire la separarea de fostul meu sot. 
Inainte de casatorie ... (vezi toată discuția)

valentina78m	                   

In cazul in care cuplul are 2 apartamente utilate fiecare cu mobila ,frigider , aragaz, televizor … in urma divortului cum se procedeza ?
Apartamentul ... (vezi toată discuția)
	                    valentina78m	                   

In cazul in care cuplul are 2 apartamente utilate fiecare cu mobila ,frigider , aragaz, televizor … in urma divortului cum se procedeza ?
Apartamentul ... (vezi toată discuția)

leslie	                   

In cazul in care sotul si sotia au cumparat/construit in timpul casatoriei un teren+ vila la tara si doua garsoniere in oras, date in folosinta copiilor, toate ... (vezi toată discuția)
	                    leslie	                   

In cazul in care sotul si sotia au cumparat/construit in timpul casatoriei un teren+ vila la tara si doua garsoniere in oras, date in folosinta copiilor, toate ... (vezi toată discuția)