avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Înființarea unei grădinițe cu program prelungit ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Înființarea unei grădinițe cu program prelungit în mediul rural.

Bună ziua, locuiesc de câțiva ani în mediul rural și de anul trecut am intrat în contact cu partea de educație, fiind nevoita sa îmi înscriu copilul la grădiniță.

Aici exista doar grădinițe cu program normal, ceea ce face dificilă angajarea multor părinți.

Prin urmare, din discuțiile cu părinții, am dori sa facem o solicitare către a se înființa o gradinita cu program prelungit.

Întrebarea este: către ce instituție este nevoie să ne adresăm și care sunt pașii pentru a obține această înființare?

Mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri!
Ultima modificare: Luni, 17 Aprilie 2023
Loredana.Plesea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 18 Aprilie 2023
Va puteti adresa Autoritatii publice din acea localitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene gradinita Georgiana Radu Georgiana Radu Buna seara, Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene? Multumesc! (vezi toată discuția)
Înscriere gradinita oanastanciu85 oanastanciu85 Buna ziua,vreau sa va întreb dacă exista o lege prin care copilul a cărui un singur părinte lucrează poate beneficia de program prelungit la gradinita,iar ... (vezi toată discuția)
fonduri modernizare gradinita FELYSS FELYSS Buna seara! Pot primi fonduri nerambursabile pentru modernizarea unei gradinite particulare din mediul urban sau pentru pregatirea personalului didactic?Va ... (vezi toată discuția)