avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Președinte de asociație de Boc își poate da ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Președinte de asociație de Boc își poate da demisia fără ...

Președinte de asociație de Boc își poate da demisia fără preaviz?
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 03:44, 29 Aprilie 2023
Contractul de mandat se încheie în situația prevăzută la art. 58 alin. 1 din legea 196/2018, respectiv în cazul în care președintele asociației este remunerat în baza unei hotărâri a adunării generale,
În lipsa unui contract de mandat ( cele mai multe cazuri ) președintele asociației de proprietari își exercită atribuțiile în baza prevederilor legale și statutare
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2023
robert1958, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia din functia de presedinte al unei asociatii de proprietari Dan Anghelina Dan Anghelina Sunt presedintele unei Asociatii al carei bloc a fost anvelopat, schimbat geamuri termopane, instalatii electirce, etc, adica intergral modernizat dupa aprox ... (vezi toată discuția)
Poate refuza persoana împuternicită să facă ce scrie în procură? Filia Filia Bună ziua am o întrebare. Eu i-am dat fratelui meu procura pt. succesiune și pt. vânzare casă, după moartea mamei. Eu locuiesc in Germania, el în ... (vezi toată discuția)
Clauza de forta majora-urgent! coca33 coca33 Buna ziua Va adresez urmatoarea problema: Doresc rezilierea unui contract de mandat invocand clauza de forta majora,pe motiv de sanatate.Ce trebuie sa atasez ... (vezi toată discuția)