avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O familie are 3 copii in virsta de 8 ani, 3 ani si 1 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O familie are 3 copii in virsta de 8 ani, 3 ani si 1 an. Presedinta asociatiei de locatari doreste sa treaca 5 persoane la calculul intretinerii. Pina la ce virsta sunt scutiti copii de la plata intretinerii? Ce lege reglementeaza aceasta situatie?pina la

pina la ce virsta sunt scutiti copii de la plata intretinerii ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Aprilie 2023
Mircea Cristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:40, 19 Aprilie 2023
În actuala lege a asociaţiilor de proprietari nu există nicio prevedere legată de scutirea copiilor mici de la cheltuielile de întreţinere.

Proiect de Lege pentru completarea articolului 82 din Legea nr.196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor
[ link extern ]
Vrea sa treaca 5 persoane ca atatea sunteti. Nu sunt scutiri pt copii.
Daca aveti totul contorizat, cheltuiala ce se imparte pe nr de persoane, nu e mare.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Aprilie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane inscrise la intretinere Madalina.f Madalina.f Administratia ma ameninta ca o sa imi treaca copii la intretinere desi ei nu locuiesc cu mine. Ma puteti ajuta cu un articol de lege care sa prevada ca nu au ... (vezi toată discuția)
Persoane trrecute la intretinere Cristib159 Cristib159 Conform noii legi a asociațiilor de proprietari , de la ce varsta se trec la intretinere copii ? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. la intoarcerea mamei dupa nastere, copiii de la ce ... CHIRIAC M. CHIRIAC M. Buna ziua. La intoarcerea mamei dupa nastere, copii de la ce varsta trebuie trecuti la intretinere ? Mai ales daca sunt gemeni. (vezi toată discuția)