avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca o proprietate intabulata este in devalmasie intre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca o proprietate intabulata este in devalmasie intre doi foști ...

Daca o proprietate intabulata este in devalmasie intre doi foști soți, se poate uzucapa daca nu se face partaj?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este posibil..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU !...uzucapiunea inseamna stapanirea unui teren , pe o anumita perioada de timp, PENTRU CARE NU EXISTA TITLU DE PROPRIETATE....Partajul inseamna "ruperea" proprietatii intre persoanele care AU titlu de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract din 1955. e necesar ordinul prefectului pentru dovada dreptului de proprietate a terenului? Av_Mihaita Av_Mihaita Exista un contract de vanzare cumparare autentic incheiat pentru casa si teren in anul 1955 (circa 1400 mp). Mostenitorii cumparatorului s-au adresat, in ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune ContSters83715 ContSters83715 Cineva a primit un teren de la ICS Mogosoaia in FOLOSINTA, pe baza de adeverinta, care sa ii foloseasca si in caz de control. Acum dupa 30 de ani este ... (vezi toată discuția)
Uzucapare ContSters277797 ContSters277797 Am citit in NCC despre cazurile in care partajul este inadmisibil: \\"partajul este inadmisibil in situatia uzucaparii bunului de catre unul dintre ... (vezi toată discuția)