avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbru - Dat in Debit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbru - Dat in Debit

Am avut un proces la Bucuresti, care s-a terminat in anul 2008, la ICCJ. Fiind pensionar cu pensie f mica, am solicitat in instanta scutire sau amanare de la plata taxei de timbru judiciar. Instanta de la Curtea de Apel Bucuresti mi-a admis cererea, in sensul de amanare de la plata taxei.
La terminarea procesului, instanta suprema m-a dat in debit pe un termen de 3 ani cu suma reprezentand taxa de timbru.
Eu sunt din Bacau, m-am interesat anul trecut dar si anul acesta la Directia Fiscala Bacau - acolo unde platesc impozitele pentru locuinta - daca mai am vreo suma de platit si mi s-a spus ca NU. Eu vreau sa fiu corect si sa-mi platesc datoria, dar nu stiu unde si cum. Nici cei de la Directia Fiscala nu m-au putut ajuta. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 09:45, 27 Ianuarie 2010
Aveti rabdare.Nu rateaza cei de la fisc sa va ia banii.Dvs. pastrati banii , pt ca au ei grija sa va dea in debit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru - dat in debit naibody naibody Am avut un proces la Bucuresti, care s-a terminat in anul 2008, la ICCJ. Fiind pensionar cu pensie f mica, am solicitat in instanta scutire sau amanare de la ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru in apel inicole inicole intr-un proces de revendicare teren instanta de fond dispune ca reclamantii sa plateasca taxa de timbru de vreo 60 milioane lei vechi. Ei cer scutire de la ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar - plata in rate cum platesc? seldom seldom Buna ziua, Daca instanta mi-a admis cererea de ajutor public judiciar in rate egale pe 24 luni cum trebuie sa platesc? De platit voi plati lunar insa cum ... (vezi toată discuția)