avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa de timbru - Dat in Debit
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa de timbru - Dat in Debit

Am avut un proces la Bucuresti, care s-a terminat in anul 2008, la ICCJ. Fiind pensionar cu pensie f mica, am solicitat in instanta scutire sau amanare de la plata taxei de timbru judiciar. Instanta de la Curtea de Apel Bucuresti mi-a admis cererea, in sensul de amanare de la plata taxei.
La terminarea procesului, instanta suprema m-a dat in debit pe un termen de 3 ani cu suma reprezentand taxa de timbru.
Eu sunt din Bacau, m-am interesat anul trecut dar si anul acesta la Directia Fiscala Bacau - acolo unde platesc impozitele pentru locuinta - daca mai am vreo suma de platit si mi s-a spus ca NU. Eu vreau sa fiu corect si sa-mi platesc datoria, dar nu stiu unde si cum. Nici cei de la Directia Fiscala nu m-au putut ajuta. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: naibody , utilizator 15:27, 26 Ianuarie 2010
Mergeti la Judecatoria Bacau, scoateti dosarul din Arhiva si vedeti/revedeti incheierea de sedinta prin care s-a dispus de catre instanta "darea in debit pe un termen de 3 ani".
Eventual faceti o copie legalizata de pe acea incheiere/hotarare si mergeti cu ea la MFP-adresa de domiciliu a dvs. si achitati debitul sau mai asteptati sa se implineasca termenul de 3 ani si vedeti cine va notifica/someaza sa achitati acel debit.
Bafta!
Multumesc foarte mult !
Deci debitul se plateste la domiciliul meu, nu la Bucuresti. Incepeam sa am indoieli.
Este vreo problema daca astept sa fiu notificat/somat ?
Multumesc inca o data !
puteti astepta sa fiti somat in vederea platii debitului . dar la momentul primirii somatiei, va trebui sa executati acea obligatie intr-un anumit termen stipulat.
in caz contrar, se va proceda la executarea silita a dvs .
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru - dat in debit naibody naibody Am avut un proces la Bucuresti, care s-a terminat in anul 2008, la ICCJ. Fiind pensionar cu pensie f mica, am solicitat in instanta scutire sau amanare de la ... (vezi toată discuția)
Sentinta investita cu formula executorie devenita irevocabila....se mai poate ataca? valica_21 valica_21 am vandut o casa in 2008 dar am mai locuit in ea cateva luni timp in care m-am inteles cu noul proprietar sa nu platesc nimic, iar noul proprietar nu a platit ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare somatie de plata do_re_mi do_re_mi Buna ziua, La inceputul lui 2015 am depus o ordonanta de plata, la Judecatoria Sector 1, pentru un debit ce consta numai in penalitati de plata inregistrate ... (vezi toată discuția)