avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, soțul a urmat un curs de operator gaze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, soțul a urmat un curs de operator gaze și a pierdut ...

Bună ziua, soțul a urmat un curs de operator gaze și a pierdut diploma. Firma la care a urmat cursul nu cred ca mai exista ca nu găsim date despre ea. Am putea sa recuperam acea diploma din alta parte ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 25 Aprilie 2023
Incercati sa vedeti unde exista arhiva acelei firme.
O copie dupa diploma, de regula, trebuie depusa la firma unde a mai lucrat/ lucreaza in prezent. Merita incercat/ intrebat, poate obtineti o copie xerox.
Operatorul de gaze trebuie sa fie autorizat de ISCIR. Pentru autorizare, se depune o copie dupa documentul de studii. Puteti incerca si la ISCIR teritorial.
adela1234 a scris:

....Firma la care a urmat cursul nu cred ca mai exista ca nu găsim date despre ea. Am putea sa recuperam acea diploma din alta parte ? Mulțumesc

despre ce societate este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma pierduta ADRIANA CALIN ADRIANA CALIN Buna ziua , va rog am nevoie de un raspuns competent ! In 2005 sotul meu a facut un curs pentru functia de agent paza si garda de corp autorizat de ... (vezi toată discuția)
Nu am atestat de motostivuitorist Balancristian Balancristian Dacă nu am atestat de motostivuitorist, Dar șefii mă obligă să execut această \" meserie\" (vezi toată discuția)
Autorizare stivuitorist Irinel79 Irinel79 Am absolvit cursurile pt.activitatea de stivuitorist în 2008.cursurile au fost plătite de firma angajatoare dar eu nu am primit niciodată o diplomă sau ... (vezi toată discuția)