avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Reconstituire parcela in intravilan, L18/1991
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Reconstituire parcela in intravilan, L18/1991

Trebuie sa mi se reconstituie in baza L18/1991, printre altele, o parcela in intravilan de 400mp. Parcela mea avea dimensiunile 8mx50m Primaria imi propune cam in aceiasi zona o parcela de 4mx100m Tot 400mp, dar pe un front de 8m poti aseza o constructie, in timp ce pe unul de 4m ce poti face ? Daca mai lasi 1m langa fiecare vecin, iti raman 2m. Am vreo baza legala sa refuz?
Cel mai recent răspuns: interval , utilizator 10:27, 1 Mai 2023
nici pe un front de 8m nu aveti voie sa construiti (cerinta este minim 12m). poate o parcare. nu e vorba de baza legala, ci de oportunitate. daca refuzati, refuzati. terenul initial este liber?
Multumesc pentru raspuns
Terenul initial nu este liber, a fost reconstituit altcuiva
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica maria dinca maria dinca Ma intereseaza sa stiu daca pot cere unui expert judiciar inainte de a incepe un partaj in instanta o expertiza a unui imobil situat in Bucuresti cu o ... (vezi toată discuția)
Legea 18 / 1991 NicoleL NicoleL O proprietate obtinuta prin act de vanzare-cumparare in anul 1971 constituie obiectul legii 18 / 1991 in vederea intabularii? (vezi toată discuția)
Teren deschidere mica ioanagiurgiu ioanagiurgiu Buna, Detin un teren intravilan cu deschidere de 10.6 m. In incercarea de a obtine autorizatie de constructie mi s-a spus ca nu pot construi decat pe ... (vezi toată discuția)